ANUNTURI PUBLICE

ANUNTURI PUBLICE

********************

  Lista datornici persoane juridice 30.06.2019 (868,4 KiB, 13 hits)

********************

Anunt privind transportul de calatori de pe raza comunei Bazna

********************

INFORMARE PRIVIND CAMPANIA GRATUITA DE COLECTARE A AMBALAJELOR DE PESTICIDE, SCAPA, CAMPANIA 2019

*********************

DEZVOLTAREA ECONOMICA A STATIUNII BALNEOCLIMATICE BAZNA-2019

Anunț de interes public – Cetățenii care sunt programați la A.P.I.A în perioada 22-25.04.2019 sunt rugați să se prezinte după  adeverință până în data de 19.04.2019!

*********************

Proiectul Bugetului Local – 2019

Anunț de interes public – Anunt privind efectuarea lucrarilor de intabulare gratuita a terenurilor in cadastru general 

Anunt privind efectuarea lucrarilor de intabulare gratuita

Lista contribuabililor arondati privind  – declaratia unica

Anunț de interes public – Programarea fermierilor la APIA 2019 

PROGRAMARI APIA BAZNA 2019

PROGRAMARI APIA BOIAN 2019

PROGRAMARI APIA VELT 2019

PROGRAMARI APIA PENTRU STRAINASI 2019

*********************

Anunț de interes public – Pentru înscrierea în programul AJUTOR DE MINIMIS PENTRU COMERCIALIZAREA LÂNII, crescătorii de ovine trebuie să prezinte la sediul Direcției de Agricultură a județului Sibiu până la data de 28 martie 2019 următoarele documente:

  1. COPIE BI/CI
  2. COPIE ATESTAT DE PRODUCĂTOR
  3. DOVADA CONT ACTIV ÎN BANCĂ
  4. ADEVERINȚĂ DE LA MEDICUL VETERINAR CU EFECTIVUL DE OVINE
  5. DOSAR PLIC
  6. CEREREA ȘI DECLARAȚIA SE COMPLETEAZĂ LA SEDIUL DAJ SIBIU

PERIOADA ÎN CARE PRODUCȚIA DE LÂNĂ POATE FI VALORIFICATĂ ESTE ÎNTRE 29 MARTIE ȘI 30 SEPTEMBRIE

************************

Anunț de interes public –   În data de 23.01.2019 ora 11, la sediul Primăriei Bazna va avea loc ședința publică, la care vor participa reprezentanți ai OCPI Sibiu precum și reprezentanții firmei de cadastru.

cadastru gratuit – proces verbal

informatii despre cadastru gratuit (1)

informatii despre cadastru gratuit (2)

******************

Anunț de interes public – Modificările pentru stabilirea taxei de salubrizare se fac în conformitate cu Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare, astfel

  • Declarațiile pentru stabilirea cuantumului taxei speciale de salubrizare pot fi modificate, la cerere, prin depunerea unor declarații rectificative.
  • Declarațiile rectificative se depun în termen de 30 de zile de la data apariției oricărei modificări a datelor declarației inițiale urmând ca modificarea taxei de salubrizare să se efectueze în maxim 30 de zile calendaristicede la data depunerii declarației rectificative.
  • Cetățenilor care lipsesc din localitate cel puțin 90 de zile consecutive dintr-un an calendaristic și probează acest fapt cu documente justificative de tip viză de flotant, contracte de muncă în străinătate sau alte documente justificative, li se va recalcula taxa de salubrizare datorată.
  • Facilitățile fiscale se acordă beneficiarilor acestora, începând cu luna următoare lunii în care a fost depusă cererea împreună cu documentele justificative.

************************

Anunț de interes public – În urma intrării în vigoare a Legii nr. 192/2018 prin care se modifică Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau fizice autorizate, întreprinderile familiale care funcționează pe raza Comunei Bazna și au nevoie de forță de muncă, se pot adresa în scris primarului, care va repartiza persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social pentru realizarea unor activități cu caracter sezonier în beneficiul lor.

Primăria va întocmi planul de activități sezoniere pe baza solicitărilor primite de la agenții economici. Aceștia vor transmite o cerere în scris  în care vor preciza activitatea pentru care au nevoie de zilieri, numărul de persoane solicitate și perioada de desfășurare a activității sezoniere.

Renumerarea activității prestate, norma de lucru, precum și alte obligații și îndatoriri se stabilesc prin negociere directă între beneficiarul de lucrări și persoana care prestează activitatea, în condițiile Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați Primăriei Bazna, Compartimentul de Asistență Socială.

****************************

                       Anunț de interes public – Având în vedere că se apropie sfârșitul de an și întocmirea bugetului local pentru anul 2019, pentru o bună împărțire a banului public vă rugăm să ne comunicați pe adresa de e-mail office@comunabazna.ro propunerile dumneavoastră pentru investițiile necesare a se realiza pe raza comunei noastre în 2019. Vă mulțumim!

*****************************

În vederea eliberarii actului de identitate

  Oferta vanzare teren extravilan (121,4 KiB, 235 hits)

  Anunt de interes public terenuri (465,0 KiB, 175 hits)

**************************

                       Anunț de interes public – începand de marți 11.09.2018 gunoiul menajer se va ridica săptămanal în fiecare marți!

**************************

Concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant – compartimentul taxe si impozite – la Primaria Comunei Bazna in perioada 8.08.2018

***************************

Anunț de interes public privind declarația unică

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support